Tisztelettel köszöntöm a Marcali Ipari Park megújult honlapján!


A Marcali Ipari Park 1997-ben azzal a céllal alakult, hogy a dél-dunántúli térségben helyszínt kereső befektetőknek, vállalkozásoknak és cégeknek a lehető legjobb lehetőséget nyújtsa, mind ár-érték, mind pedig a regionális fejlesztési alternatívák szempontjából. Mindezek mellett a Marcali Ipar Park küldetésének tekinti, hogy hozzájáruljon a Marcali kistérség munkahely teremtési céljainak teljesüléséhez.


A Marcali Ipari Park az országban működő több mint 200 ipari parkkal összevetve számos többletértéket nyújt a vállalkozásoknak, amelyek a következők:

- a menedzsment tagjai nemzetközi tapasztalatokkal bírnak az üzletfejlesztés és az üzemeltetés terén, amely révén rugalmas, az ügyfelek igényeire szabott konstrukciókat tudunk kínálni;
- a Marcali Ipari Park a rendelkezésre álló képzett munkaerő szempontjából is kedvező helyszín, hiszen az önkormányzattal együttműködve gyors átfutással tudjuk a munkaerő-igényt kielégíteni;
- az Országos Területfejlesztési Tervben Marcali térsége a logisztikai központ besorolást kapta. E program keretében a Marcali Ipari Park kiemelt lehetőségeket tud nyújtani, amelyet erősít a telekhatáron lévő vasútvonal, valamint a Nemzeti Fejlesztési Tervben szereplő új útfejlesztése is;
- a Marcali Ipari Park azon kevés ipari parkok közé tartozik, amelynek vonzáskörzetében fekszik Magyarország egyik nyilvános nemzetközi reptere (Hévíz-Balaton Airport, Sármellék).

A honlapon található csodálatos képek között olyan nemzetközi ipari és raktárépületek fényképei is láthatóak, amilyenekre mi is büszkék lennénk, ha nálunk épülhetnének meg. Reméljük Ön is így gondolja és együtt megvalósíthatjuk álmainkat.

Bízunk abban, hogy megújult honlapunk segítségével minden kérdésére választ kap, de örömmel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeken is.


Tisztelettel: 

Zsemberi László
Vezérigazgató / CEO