Szolgáltatások

A Marcali Ipari Park szolgáltatásait a területen már jelenlévő és a jövőbeni befektetők igényeihez igyekszünk igazítani. Fontosnak tartjuk, hogy olyan üzemeltetési hátteret biztosítsunk, amely révén eredményesebbé tehetjük a meglévő és potenciális partnerek üzleti tevékenységeit, ezért valamennyi szolgáltatásunk tartalmazza az ingyenes tanácsadást vagy külön díjazás ellenében vállaljuk az adott projekt teljeskörű koordinációját – a tervezéstől a kivitelezésig. A következő szolgáltatásokat kínáljuk partnereinknek:

Előkészítő fázis:

  • a jelenlegi tervezési- és építészeti, valamint engedélyezési eljárásokkal kapcsolatos adatszolgáltatás és segítségnyújtás;
  • tanácsadás a tervezésben, segítségnyújtás a közműcsatlakozások tervezésében, valamint a tárgyalásokhoz;
  • tanácsadás az építészeti és egyéb szakhatósági engedélyezési eljárásokban, valamint az építési engedélyezési eljárásokbano a megvásárlandó földterületnél felmerülő esetleges bérleti lízing konstrukciókban történő segítségnyújtás. 

Építési fázis:

  • az az építési eljárásoknál a hatósági előírásokkal kapcsolatos segítségnyújtás a társtulajdonos önkormányzat révén;
  • megfelelő szerződési feltételek esetén az ipari park kész az egész építési beruházást menedzselni és lebonyolítani. 

Üzemeltetési fázis:

  • az üzembehelyezési és az engedélyezési eljárásokban történő segítségnyújtás (funkciótól függően), 
  • az utak, járdák és parkolófelületek karbantartását-felújítását, tisztítását, a hó eltakarítását, a közlekedési jelek felújítását, a közvilágítás üzemeltetését az önkormányzat kezeli, illetve karbantartását, üzemeltetését az önkormányzat végzi; 
  • a még el nem adott területek esetében is él a karbantartás, kártevő irtás stb. A felsorolt szolgáltatások magas színvonalú és minőségű elvégzését garantáltja egyrészt az, hogy a Marcali Ipari Park 50%-os tulajdonosa Marcali Város önkormányzata, ezáltal tulajdonosként tudja segíteni az ügyfeleket. Másrészt biztosíték az is, hogy az Ipari Park tulajdonosi körében olyan nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakemberek és üzletemberek is vannak, akik a különböző üzleti igényeket a gyakorlat nyelvére tudják fordítani, ezáltal professzionális megoldásokat nyújtanak a felmerült problémákra, kérdésekre.


A Marcali Ipari Parkkal kapcsolatos összefoglaló prezentációt itt töltheti le.